Zagotovite si kakovostno svetovanje ter prihranite čas in denar

Za hitrejši in lažji stik z nami smo vam pripravili rezervacijski sistem. Potrebujete davčno oziroma poslovno svetovanje, morda potrebujete dovoljenje za prebivanje in delo? Pri nas poskrbimo, da boste pridobili vse na enem mestu.

30€
1h svetovanja

DAVČNO SVETOVANJE - ENOSTAVNO

Strokovno in profesionalno svetovanje

60€
1h svetovanja

DAVČNO SVETOVANJE - ZAHTEVNO

Strokovno in profesionalno svetovanje

30€
1h svetovanja

POSLOVNO SVETOVANJE

Strokovnost na različnih področjih

250€
1 oseba

DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE IN DELO

Vse na enem mestu

Spletni rezervacijski sistem

Rezervirajte si prost termin

Vpišite vaše podatke in si zagotovite prost termin
Loading...

Opis storitev

DAVČNO SVETOVANJE - ENOSTAVNO

1 ura svetovanja = 30,00€ + DDV

Kot strokovnjaki z znanji iz različnih področij, nudimo kvalitetno, strokovno in profesionalno svetovanje s področja, kjer zaznamo težave pri naših strankah. Posebej smo specializirani za področje davkov, plač v javnem in zasebnem sektorju, optimizacije poslovanja in drugih področij.

DAVČNO SVETOVANJE - ZAHTEVNO

1 ura svetovanja = 60,00€ + DDV

Svetujemo na področju inšpekcijskih pregledov, svetujemo in pripravljamo pravna mnenja v sodnih sporih z davčnega, računovodskega in finančnega področja. Strankam svetujemo tudi na področju priprave podlag za pridobivanje nepovratnih sredstev.

POSLOVNO SVETOVANJE

30,00€ + DDV

Združujemo strokovnjake različnih področij (pravne, davčne in finančne strokovnjake), ki vam nudimo rešitev problemov pri uresničitvi vaših poslovnih projektov. Za vas pripravljamo posamezne pogodbe, pravilnike in druge akte, ki jih potrebujete pri svojem delu. Odgovarjamo na vaša vprašanja iz različnih področij dela, kot so kadrovsko, finančno, poslovno, pravno in računovodsko področje, pomagamo vam tudi pri raznih inšpekcijskih nadzorih.

DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE IN DELO

1 ura svetovanja = 30,00€ + DDV

Podjetjem nudimo pomoč pri zaposlovanju delavcev iz tretjih držav. Za znanega delavca s pridobljeno dokumentacijo iz matične države pripravimo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev enotnega dovoljenja za prebivanje in delo. V času postopka, vodenega pri Upravni enoti, skrbimo za vso potrebno komunikacijo z Upravno enoto. Po pridobitvi enotnega dovoljenja za prebivanje in delo podjetjem pomagamo pri izpeljavi dokončne zaposlitve delavca.